Over ons

Meer dan 45 medewerkers staan dagelijks voor u klaar in onze kantoren in Leuven, Aarschot, Heist-op-den-Berg en Heusden-Zolder. We denken met u mee, gaan proactief te werk en zijn altijd bereikbaar.

Onze geschiedenis

In de jaren nul fuseerden de twee grote kantoren van de familie Van Calster en de familie Schoolmeesters tot VCS Accountants. Van twee kleine familiebedrijven groeiden we intussen uit tot een bedrijf van meer dan 40 medewerkers, al behouden we graag de familiale sfeer die ons kantoor heeft groot gemaakt.

Van eenmanszaken tot grote KMO's: we bouwen graag met iedereen een vertrouwensband op om zo de beste dienstverlening te garanderen en onze expertise optimaal in te zetten. Doorheen de jaren bouwden we duurzame relaties op met straffe partners die u kunnen bijstaan bij zaken waar onze expertise stopt.

Onze manier van werken

We houden van continuïteit en stabiliteit. Dat zie je ook terug in onze dienstverlening.

Up-to-date
Een boekhouding voeren gebeurt tegenwoordig grotendeels digitaal en daar begeleiden we u graag in.
Persoonlijk
We vinden het belangrijk dat u weet door wie u wordt geholpen. We gaan dus volop voor menselijk, face-to-face contact.
Vaste dossierbeheerder
Elke klant krijgt een vaste dossierbeheerder die volledig op de hoogte is, graag met u meedenkt en advies op maat geeft.
Altijd bereikbaar
Is uw vaste dossierbeheerder niet beschikbaar? We werken in kleine teams waarbij iedereen elkaars dossiers kent. U kan dus altijd terecht met vragen.

Interesse om met ons samen te werken?

Vrij beroep, KMO of eenmanszaak? We begeleiden u in elke fase van de bedrijfsvoering met een persoonlijke aanpak, volledig op uw maat. VCSA Tax Accountants is officieel erkend door het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants).